Tietosuoja­seloste

Sanakirja.org kunnioittaa yksityisyyttäsi. Kun käytät verkkosivustoamme, mobiilisivustoamme, mobiilisovelluksiamme tai muita verkkotuotteitamme tai joita omistamme, keräämme sinusta tietoja ja käytämme niitä palveluidemme helpottamiseen ja parantamiseen. Tietojasi voidaan jakaa myös muille yrityksille. Esimerkiksi yritykset, jotka harjoittavat "kohdennettua" tai "käyttäytymiseen perustuvaa" mainontaa, esittävät mainoksia, jotka saattavat kiinnostaa sinua verkkotoimintaasi koskevien tietojen perusteella.

Kun vierailet sivustoillamme ja käytät sovelluksiamme, keräämme ja tallennamme automaattisesti tietoja tietokoneestasi tai mobiililaitteestasi ja toiminnastasi. Automaattisesti kerättävät tiedot ovat:

Näiden tietojen lisäksi tallennamme hakukenttään syötetyt tekstit palvelun kehitystä ja tilastointia varten ja tarjotaksemme rekisteröityneille käyttäjille hakuhistoria-toiminnon.

Rekisteröityneet käyttäjät

Palveluun rekisteröityviltä käyttäjiltä tallennamme edellä mainittujen tietojen lisäksi sähköpostiosoitteen.

Kuinka käytämme tietojasi

Käytämme tietojasi tarjotaksemme ja parantaaksemme palveluitamme, ymmärtääksemme paremmin käyttäjiämme, diagnosoidaksemme ja korjataksemme ongelmia sekä myydäksemme ja näyttääksemme mainoksia, jotka saattavat kiinnostaa sinua.

Tietojesi jakaminen muille tahoille

Voimme jakaa tiettyjä kerättyjä käyttäjätietoja muiden yritysten kanssa eri syistä, kuten käyttäjämäärien seuraamiseksi ja mainosten kohdentamiseksi. Se, mitä tietoja annamme muiden yritysten saataville, riippuu suhteemme luonteesta niihin. Vaadimme yleensä näitä muita yrityksiä pitämään käyttäjiemme tiedot luottamuksellisina. Emme jaa sähköpostiosoitteita muille tahoille.

Mainostajat: Mainostajat ja mainosverkostot käyttävät seurantatekniikoita kerätäkseen tietoja käyttäjien tietokoneista tai mobiililaitteista ja heidän online-toiminnastaan (esimerkiksi vierailluista verkkosivuista ja tehdyistä hauista) sekä yleisestä maantieteellisestä sijainnista ja käyttää näitä tietoja kohdistettujen mainosten näyttämiseen käyttäjille. Joskus sallimme näiden mainosyritysten kerätä tällaisia tietoja, kun käytät sivustojamme ja sovelluksiamme, jotta ne voivat näyttää kohdistettuja mainoksia sinulle.

Henkilötietojen säilytysaika

Säilytämme sisäänkirjautumattoman käytön seurauksena kertyneitä tietoja määrittämättömän ajan. Rekisteröityneiden käyttäjien tietoja säilytetään niin kauan kuin käyttäjätili on olemassa palvelussamme. Oman tilin voi poistaa Tili-sivulla, jolloin poistamme tilin sähköpostiosoitteen, eikä tilille voi enää kirjautua sisään.

Oikeus tarkastaa ja saada tiedot

Toimistamme pyynnöstäsi sinulle tiliisi liittyvät tiedot, kuten tilin sähköpostiosoitteen ja hakuhistorian. Käyttääksesi tätä oikeutta lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [javascript protected email address].

Muutokset

Palvelumme kehittämisen seurauksena, lainsäädännön muuttumisen takia tai jostakin muusta syystä saattaa ilmetä tarvetta muuttaa tätä tietosuojaselostetta. Suosittelemme tarkastamaan tietosuojaselosteen sisällön säännöllisesti.

Kuinka ottaa meihin yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat tietää lisää tietosuojakäytännöistämme, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteessa [javascript protected email address].